MARINELLA DIONNE

Stifteren af VILLA DIONNE

Jeg var kommet alt for langt væk fra mig selv, da jeg tilbragte størstedelen af mit liv i pharma-branchen. 

I dag har jeg byttet kitlen ud med den spirituelle turban. 

Min mission er at hjælpe dig tilbage til din egen essens, mestre dine unikheder og skabe et liv der nærer dig 1000%!

Det gør jeg igennem mange af mine redskaber -kemi, biologi, sygdomslære, fitness, ernæring, healing, clairvoyance, numerologi, skønhed og meget mere.

Lige siden jeg selv gennemgik et numerologisk navneskifte har jeg savnet et sted, hvor jeg kunne få mere viden om spiritualitet og personlig vækst på det nye paradigmes måde. Nu har jeg skabt det selv.

Jeg skriver om mad, fitness & skønhed.

AUGUST DARIUS DANIELSSON

Jeg er hverken religiøs eller spirituel, men jeg er begejsret for den numerologiske videnskab. 

 

Da jeg i mit tidligere job i solcellebranchen og musikbranchen blev mere og mere skuffet over den retning min karriere udviklede sig, tog jeg til Iran for at besøge alle de steder jeg havde læst om. Her mødte jeg en Stormester i numerologi, som ønskede at jeg udbredte numerologien til resten af verdenen og derfor uddannede han mig i alt hvad han kunne om den Kaldæiske numerologi og gav mig titlen Numerologisk Stormester. 

I dag afholder jeg numerologiske sessioner, uddanner numerologer og har stor succes med investeringer på aktiemarkedet via mine numerologiske forudsigelser.

Min opgave i livet er at udbrede numerologien så meget som overhovedet muligt.

Jeg skriver om numerologi.

MORTAN STORM DALSGÅRD

Jeg har altid været drevet af at se hvor langt mit potentiale rækker og jeg har aldrig passet ind i nogen form for ”kasser” og begrænsende overbevisninger som fx janteloven.

Alligevel endte jeg i hamsterhjulet og væltede med en kæmpe gang stress/depression og dødsangst, da jeg sad på ”tronen” som stedfortrædende bankdirektør, sprit nyt hus, 2 nye biler i garagen, kone, børn og vovse.

Mange, inkl. mig selv, mente, at så måtte lykken da være gjort!?

Men ALDRIG har jeg været SÅ langt fra hvem jeg i virkeligheden gerne ville være og det var ved at koste mig både familien og lysten til livet.

I dag udlever jeg mit potentiale som selvstændig og hjælper mennesker med at prioritere deres tid og penge, så de opnår større livsglæde og følelsen af frihed.

Jeg udfordrer mennesker på deres overbevisninger og måde at leve livet på, hvis det ikke støtter deres drømme og potentiale, som jeg har en super skarp intuition på at mærke.

 

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske, for som Søren Kierkegaard så klogt har sagt:

"At man, når det i Sandhed skal lykkes en at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er, og begynde der."

Jeg skriver om penge og frihed for Villa Dionne 😊

PERNILLE EDEL

Jeg skriver for VILLA DIONNE om holistisk energiterapi som har sine rødder i kinesisk medicin.

 

Det har altid været min passion at lære om hvor meget kroppen kan gøre selv, når man giver den kærlighed og opmærksomhed.

Så med min baggrund som sygeplejerske og som uddannet holistisk energiterapeut så elsker jeg at der er en platform som denne, der giver mig mulighed for at dele ud af min viden om, hvordan både babyer, unge og gamle kan støtte kroppen til at komme mere i balance samt at forebygge, at ubalancer bliver til konstante tilstande. 

Din smukke krop kender alle svarene, hvis du lytter og mærker efter.

Jeg skriver om Holistisk kropsterapi, børn, graviditet & fødsel.

FOR SPØRGSMÅL & PRESSEHENVENDELSER KONTAKT HER:

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 Design af Marinella Dionne

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon