Anbefalinger

Jeg syntes at jeg med tiden mærker en lethed. Jeg er på en udviklingsvej og jeg mærker mig selv mere og mere.

Når en udfordring  opstår løses den ikke kun, men jeg både løser og rejser mig hurtigere og hurtigere. Dét er en af de store forskelle.

 

Jeg tør at springe ud i projekter (selv byggeprojekter), jeg giver ikke op og når altid i mål.

 

Min positivitet bliver mere og mere en helt normal del af mig og jeg tager afstand til negative mennesker, da de er så langt fra mig og møder dem heller ikke tit mere.

 

Er tættere på at gå selvstændig.

 

Jeg springer ikke fra uddannelsen, som jeg tidligere gjorde når det blev svært.

Jeg er blevet bedre til at løse generelle opgaver og se en vej frem i det. Jeg er mere åbentsynet og kreativ i mine tanker.

 

Jeg tør at stå mere op for hvem jeg er.

 

Jeg fik mit første navn i april 2016 hos en anden numerolog og skiftede til det nuværende navn i april 2018 med hjælp fra Marinella. Så i 2021 vil der være gået 5 år og jeg er tæt på at udrensningen er igennem. Jed ved godt at mit sidste navn mangler 2 år før de 5 år er gået, men jeg ser bare hele tiden at kurven kun går op ad i den positive retning.

Ikke at jeg ikke også har udfordringer og bliver sat skakmat. Det gør jeg! Sidst jeg var ude at rejse, kom jeg ikke med flyveren pga covid og at noget papirarbejde skulle være udfyldt. Ny flybillet blev købt og afsted på mit reatreat kom jeg. Jeg holdt humøret nogenlunde oppe og smilte af situationen og tænkte: Hvad skal jeg lære her? Det er at blive mere opmærksom og gøre det der skal gøres. Der kom nogle nye penge retur fra en anden fly rejse på vejen hjem retreatet.

Zofiia Mogensen