Årstalrækker

Årstalsrækker er en numerologisk beregning af hele året. Hvad du kan forvente dig hele året igennem og hvor længe du står på energierne og hvornår de skifter.

 

Oplever du nogle gange at du har nogle perioder med ekstra meget handletrang, kreativitet, træthed eller forkus på kærligheden? Alt dette og meget mere er dikteret af dine årstalsrækker.

 

Det smarte ved at kigge forud i årstalsrækkerne er, at du kan tage højde for, hvad der venter dig. Det er ikke sådan, at du skal leve dit liv efter dem, men hvis du kan se, at der kommer en periode med ekstra træthed og manglende motivation, så kan du her forberede dig ved at planlægge en ferie, skrue ned for arbejdet eller booke noget ekstra selvforkælelse.

 

Kommer der en periode med tab af penge, så ved du, at i denne periode skal du holde dig fra store køb og evt lægge ekstra penge til side til de ekstra regninger, der kan komme i perioden.

 

Og sådan er der mange flere temaer og energier man kan forudse.

 

Når du bestiller dine årstalsrækker modtager du en lille e-bog med beregninger og udførlig beskrivelse af hvilke temaer der ligger til dig, hvad der sker, hvordan du føler, hvornår (præcise datoer/perioder) og hvorfor, sådan så du kan udnytte det fulde potentiale indenfor dit privatliv og din karriere.

Få et helt unikt indblik!

Pris (1 år): 500 kr

Pris (10 år): 4000 kr

 

På et års årstalsrækker er der max 4 ugers leveringstid.

På 10 års årstalsrækker er der max 8 ugers leveringstid.

BEMÆRK: Numerologien kan ikke sige noget om graviditeter og jeg vælger ikke at sige noget om dødsfald.

Når du har bestilt via knappen nedenfor, vil du blive kontaktet af Marinella Dionne med henblik på udarbejdelsen af årstalsrækkerne.